YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan dünya çapında okul olmak.

Misyon: Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar: TEKVANDO DA DERECEYE GİREN KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLER 2018 YILI BOCCE TURNUVASINDA İL BİRİNCİLİĞİ 2018 YILI KİTAP KURDU YARIŞMASINDA İL BİRİNCİLİĞİ 2018 YILI ŞİİR YARIŞMASINDA İL İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİK.

Saatler: Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma :: 07.30 - 12:55 Çarşamba ::::: 07:30 - 13:40
Isınma: Kaloriferli - Doğal Gazlı
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı öğrenciler de öğrenim görmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZUN 4006 TUBİTAK KAPSAMINDA 20 ÖZGÜN PROJE ÇALIŞMASI OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA GELİŞMESİ İÇİN "İLLA EDEP" PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: 145

WEB - https://duzceyunusemreiho.meb.k12.tr

Adres - Çay Mah. Seyhan Cad. No29/1 Merkez / DÜZCE Valilik Binası Arkası

Yerleşim Yeri - Merkez Çay Mahallesinde yer almaktadır.

Adres - Çay Mah. Seyhan Cad. No29/1 Merkez / DÜZCE Valilik Binası Arkası

Ulaşım Valiliğe yürüme mesafesiyle 10 dakikada ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezinde